Aanraders

 • Expo
  Ook dit jaar pakt het MAS uit met boeiende expo’s over Antwerpen en de wereld. Wees er snel bij en boek alvast je rondleidingen!
 • Lezing
  Waardestelling en plan voor de Collectie Jaap Kruithof
  maandag 25 februari 2019 van 14:00 tot 16:30
  Individuele bezoekers
  Het MAS voerde een waarderingsonderzoek op de Collectie Jaap Kruithof uit. De resultaten van dit onderzoek worden gepresenteerd op 25 februari, onder meer in aanwezigheid van museoloog Peter Van Mensch en curator hedendaagse kunst Stef Van Bellingen.
 • Expo
  Linkeroever – Chandigarh
  zaterdag 06 april 2019 tot zondag 18 augustus 2019 van 10:00 tot 17:00
  Individuele bezoekers
  Hoe gebruiken bewoners een stad, nadat de architect is vertrokken? En wat heeft de Antwerpse Linkeroever te maken met de Indiase stad Chandigarh? Ontdek hoe bewoners vandaag leven in een bedachte stad en leer de achterliggende visie van bekend modernistische architect Le Corbusier kennen.
 • Cursus
  donderdag 28 maart 2019 van 14:00 tot 17:00
  Individuele bezoekers, Studenten
  Aan de hand van vier concrete projecten lichten verschillende wetenschappelijke onderzoekers toe hoe hun onderzoeksmethoden nieuwe kennis opleverden over objecten uit de collectie van het MAS.
 • Het MAS is er ook voor kinderen, al dan niet met papa en mama of opa en oma. In de schoolvakanties organiseert het MAS altijd leuke activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.
 • Publicatie
  Onderzoeksrapport voor iedereen beschikbaar
  Een jaar lang werd gewerkt aan een overzicht van de uitgebreide en diverse vaartuigencollectie van het MAS, met bijzondere aandacht voor de cultuurhistorische waarden ervan. Het eindrapport is nu beschikbaar.
 • Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker. Hier krijg je een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief